Sporthal en -velden

Sporthal

DE NIEUWE SPORTHAL WORDT IN DE ZOMERVAKANTIE IN GEBRUIK GENOMEN.
TOT HALF JULI 2024 KUN JE SPORTEN IN DE ZUIDERZEEHAL.

Voor binnensporten kun je terecht in de sporthal, welke bestaat uit 4 zaaldelen. Zaaldeel 1, 2 en 3 vormen samen de 'normale' afmetingen van een sporthal met belijningen voor de sporten: voetbal, handbal, korfbal en basketbal. Ieder zaaldeel heeft belijningen voor volleybal en badminton.

Zaaldeel 4 is het turngedeelte met een boulderwand van maximaal 3 meter hoogte. In het turngedeelte is een turnkuil met schuimrubberen blokken om de val te dempen. Bij de turnkuil zijn opstellingen mogelijk voor ongelijke brug, rekstok en sprong.

Aangrenzend aan de sportzalen is een multifunctionele groepslessenruimte en dojo. De groepslessenruimte is geschikt voor groepslessen, dans en bewegingstherapieën. De dojo heeft bevestigingspunten voor 6 bokszakken en heeft de afmetingen van ca. 10x10 meter.

De fitnessruimte wordt geëxploiteerd door PolderFit; PolderFit heeft 2 vestigingen in Anna Paulowna en Wieringerwerf.

Sportvelden

DE OUDE SPORTVELDEN WORDEN OP DIT MOMENT GEUPGRADED.
VANAF SEPTEMBER 2024 WORDEN DE VELDEN WEER IN GEBRUIK GENOMEN.

Voor buitensporten kun je naar de 'onverdekte' sporthal, de sportvelden.

De sportvelden vind je op ons campus-terrein. Wij beschikken over atletiekvelden en een multifunctioneel veld.

De atletiekvelden hebben een 4-baans kunststofbaan, met 6-baans sprint. Er is een verspringbak, een kwartsegment voor atletiekonderdelen en een werpkooi.

Het multifunctioneel veld heeft kunstgras en is geschikt voor buitensporten als voetbal, handbal en korfbal. Doeltjes zijn beschikbaar op het veld.

Huren

Via ons online reserveringssysteem kunt u reserveren. Deze optie is nog niet operationeel.